Thursday, September 11, 2014

Viime aikoina yhä useammat asukkaat ovat

Viime aikoina yhä useammat asukkaat ovat todennäköisesti jatkaa kasvuaan. Kehitys seuraa suoraan lisääntymässä elintarvikkeiden kysyntää. Koska toteuttavat kyseiset elintarvikkeet tulossa yhä esteitä, kuten ilmiö maailmanlaajuisen ilmastonmuutoksen, metsien häviämisen ja lasku maan tuottavuuden sekä yhä useammissa tapauksissa tuholaisten ja kasvitautien jotka johtavat laskussa tuotokset. Siksi uusia strategioita riittävyyden parantamiseksi, turvallisuus, elintarvikkeiden omavaraisuus ja yhteisö, on kehitettävä. Kiinnittää huomiota ja varmista, että siementen pakkauksesta on ehjä ehdon ja pakkausten valmistettu alumiinifoliolla. Jos siemen on käytetty saatujen tulosten investointi, asioita, jotka on pidettävä liittyy siementen laatuun, esimerkiksi kasvit siemeniä otetaan käytettäväksi siementen tulee olla vähintään vähintään 70 päivää. Sinapin siemen on BosPoker.com Situs Judi Poker Online Terbaik Terpercaya tehtävä erillään muista sinappi kasveja. Huomaa myös, että muut prosessit suoritetaan, kuten ilmastus prosessi, paikka tallentaa ja varmista siemenet istutetaan enintään 3 vuotta varastoon.
2 KÄSITTELYLAITOSTEN LAND Yleensä käsittely peltomaan vihreä kaali kyseessä on tekemässä tilling maaperän ja petaus. Pengemburan tapahtuu hoeing maaperään parantaa maan rakennetta, ilmanvaihto ja peruspalvelujen lannoitetta parantamaan maaperän fysikaalisten ja kemiallisten jonka tarkoituksena on lisätä hedelmällisyyttä maa. Maa on puhdistaa digemburkan päässä pensaat, ruoho, kivet tai puut kasvavat.
Maa on myös oltava esineitä, jotka suojaavat, koska sinappi kasveja kuten suorassa auringonvalossa. Hoeing maaperän syvyys on 20-40 cm. Maa-valmiste, mieluiten orgaanisia lannoitteita, kuten lantaa tai kompostia peräti 10 tonnia jokaista hehtaaria maata. Lannan ja kompostin aikana annettava muokkauksella maaperän orgaaninen lannoite voidaan nopeasti ja tasaisesti sekoittaa maaperään, jota käytetään.

0 comments:

Post a Comment